A BrandFashion.hu az Amnesia hivatalos partnere

Gyakori kérdések

Aenean commodo dictum odio sit amet cursus. Integer id nunc sit amet ex pharetra aliquet. Duis metus magna, feugiat vel ullamcorper ac, commodo at velit.

Vásárlás

Mi a teendő, ha nem jó rám a megrendelt ruha, vagy cipő?

Amennyiben nem jó a méret, kérheted, hogy kisebb, vagy nagyobb méretűre cseréljük a kívánt terméket.

Nem tetszik a megrendelt ruha, van valamilyen lehetőségem kicserélni?

Természetesen, választhatsz másik modellt, ez esetben a korábban kifizetett vételárba beszámítjuk a választott ruha árát, és ha visszaküldöd hibátlan             állapotban a csomagot, akkor postázzuk az újat. Ebben az esetben 14 napod van arra, hogy postára add a csomagot.

Hogy tudok élni az elállási jogommal?

Weboldalunk alsó menüsorában megtalálható az elállási nyilatkozatunk kitöltésével, kinyomtatva kell eljutatni,az álltalunk kiállitott számlával együtt kizárólag ezen a cimen tudjuk átvenni (4029 Debrecen, Csapó utca 30 Fórum -1 szint Amnesia üzlet).  Felhívjuk figyelmedet, hogy az elállási jog gyakorlására az áru                          kézhezvételétől számított 14 napon belül van lehetőséged, ami azt jelenti, hogy legkésőbb a 14. naponfel kell adnod a vásárolt terméket.

Ha az üzletben vásárolta, de meggondoltam magam, visszavihetem-e a terméket?

Igen, ez esetben lehetőséged van a vásárlás értékét üzletünkben 7 napon belül levásárolni.

Üzletben történő vásárlás esetén is megillet az elállás joga?

Nem, ez esetben lehetőséged van a vásárlás értékét üzletünkben 7 napon belül levásárolni.

Ha ajándékba vettem ruhát, de nem jó a méret, lehetőség van a cserére?

Igen, a vásárlást követő 7 napon belül üzletünkben be lehet cserélni a terméket.

Mi történik akkor, ha hibás a megrendelt termék?

Üzletpolitikánk fontos része, hogy az általunk forgalmazott  prémium márkák értékesítése során különös figyelmet fordítunk arra is, hogy kizárólag hibátlan      terméket értékesítsünk. Amennyiben, a termék használata során merül fel minőségi kifogás (elszakadt cipőtalp, leszakadt övcsat, stb.) Minőségi kifogással élhetsz felénk is, és a gyártó/forgalmazó felé is az alábbiak szerint.

Először is keresd meg a számlát, erre minden esetben szükséged lesz!

Kérjük, hogy haladéktalanul jelezd nekünk írásban, hogy milyen hibát tapasztaltál.

Két lehetőséged van: egyik esetben az eladó felé élhetsz minőségi kifogással (kellékszavatosság) email-ben. Ez esetben vissza kell küldened a terméket, és a számlát, hogy egyértelműen beazonosíthassuk a vásárlást.

Ha visszaküldöd a terméket, akkor – amennyiben lehetséges, kijavítjuk a terméket, illetve kérheted a kicserélését, vagy kérheted levásárlását készletünkön lévő termékeink közül.

Másik esetben minőségi kifogást közvetlenül a termék gyártójával, vagy forgalmazójával szemben lehet érvényesíteni (termékszavatosság).

Ez esetben is szükséged lesz a számlára, ezért kérjük azt őrizd meg!

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem lehet érvényesíteni. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén, azonban a kicserélt termékre illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igény a gyártóval szemben érvényesíthető.

Elutasították a megrendelésemet, Miért?

Ha valaki 3 alkalommal oly módon élt az elállási jog gyakorlásával, hogy nincs olyan általa megvásárolt termék, amelyet ne küldött volna vissza elállási jog gyakorlása címén, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a 4. alkalommal történő vásárlás esetén kizárólag az üzletünkben személyesen történő vásárlás lehetőségét ajánljuk fel.

Ennek az az oka, hogy az elállási jog indokolatlan mértékű, tiszttességtelen módon való gyakorlásával a vevő nekünk kárt okoz (banki- és postacsomagolási költségek az alkalmazottak időarányos munkbére. melyet a rendelés feldolgozásával csomagolásával, postára adással töltenek). Kérjük tájékoztatásunk tudomásul vételét.

Bezár

Brandfashion.hu

Női ruha és cipő webáruház

Bezár

Sign in

Bezár

Kosár (0)

Cart is empty Nincs termék a kosárban.

Brandfashion.hu

Női ruha és cipő webáruház