Gyakori kérdések

Aenean commodo dictum odio sit amet cursus. Integer id nunc sit amet ex pharetra aliquet. Duis metus magna, feugiat vel ullamcorper ac, commodo at velit.

Vásárlás

Mi a teendő, ha nem jó rám a megrendelt ruha, vagy cipő?

Amennyiben nem jó a méret, weboldalunk alsó menüsorában megtalálható az elállási nyilatkozatunk kitöltésével, kinyomtatva kell eljuttatni, az általunk kiállított számlával együtt (Kizárólag ezen a címen tudjuk átvenni: 4029 Debrecen, Csapó utca 30 Fórum -1 szint Amnesia üzlet) és kérheted, hogy kisebb, vagy nagyobb méretre cseréljük a kívánt terméket.

Nem tetszik a megrendelt ruha, van valamilyen lehetőségem kicserélni?

Természetesen, választhatsz másik terméket, ez esetben a korábban kifizetett vételárba beszámítjuk a választott ruha/cipő árát, és ha visszaküldöd hibátlan             állapotban a csomagot, akkor postázzuk az újat. Ebben az esetben 14 napod van arra, hogy postára add a csomagot.

Hogy tudok élni az elállási jogommal?

Weboldalunk alsó menüsorában megtalálható az elállási nyilatkozatunk kitöltésével, kinyomtatva kell eljuttatni,az általunk kiállított számlával együtt kizárólag ezen a címen tudjuk átvenni (4029 Debrecen, Csapó utca 30 Fórum -1 szint Amnesia üzlet).  Felhívjuk figyelmedet, hogy az elállási jog gyakorlására az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül van lehetőséged, ami azt jelenti, hogy legkésőbb a 14. napon fel kell adnod a vásárolt terméket.

Ha az üzletben vásárolta, de meggondoltam magam, visszavihetem-e a terméket?

Igen, ez esetben lehetőséged van a vásárlás értékét üzletünkben 7 napon belül levásárolni.

Üzletben történő vásárlás esetén is megillet az elállás joga?

Nem, ez esetben lehetőséged van a vásárlás értékét üzletünkben 7 napon belül levásárolni.

Ha ajándékba vettem ruhát, de nem jó a méret, lehetőség van a cserére?

Igen, a vásárlást követő 7 napon belül üzletünkben be lehet cserélni a terméket.

Mi történik akkor, ha hibás a megrendelt termék?

Üzletpolitikánk fontos része, hogy az általunk forgalmazott  prémium márkák értékesítése során különös figyelmet fordítunk arra is, hogy kizárólag hibátlan      terméket értékesítsünk. Amennyiben, a termék használata során merül fel minőségi kifogás (elszakadt cipőtalp, leszakadt övcsat, stb.) Minőségi kifogással élhetsz felénk is, és a gyártó/forgalmazó felé is az alábbiak szerint.

Először is keresd meg a számlát, erre minden esetben szükséged lesz!

Kérjük, hogy haladéktalanul jelezd nekünk írásban, hogy milyen hibát tapasztaltál.

Két lehetőséged van: egyik esetben az eladó felé élhetsz minőségi kifogással (kellékszavatosság) email-ben. Ez esetben vissza kell küldened a terméket, és a számlát, hogy egyértelműen beazonosíthassuk a vásárlást.

Ha visszaküldöd a terméket, akkor – amennyiben lehetséges, kijavítjuk a terméket, illetve kérheted a kicserélését, vagy kérheted levásárlását készletünkön lévő termékeink közül.

Másik esetben minőségi kifogást közvetlenül a termék gyártójával, vagy forgalmazójával szemben lehet érvényesíteni (termékszavatosság).

Ez esetben is szükséged lesz a számlára, ezért kérjük azt őrizd meg!

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem lehet érvényesíteni. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén, azonban a kicserélt termékre illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igény a gyártóval szemben érvényesíthető.

Elutasították a megrendelésemet, Miért?

Ha valaki 3 alkalommal oly módon élt az elállási jog gyakorlásával, hogy nincs olyan általa megvásárolt termék, amelyet ne küldött volna vissza elállási jog gyakorlása címén, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a 4. alkalommal történő vásárlás esetén kizárólag az üzletünkben személyesen történő vásárlás lehetőségét ajánljuk fel.

Ennek az az oka, hogy az elállási jog indokolatlan mértékű, tiszttességtelen módon való gyakorlásával a vevő nekünk kárt okoz (banki- és postacsomagolási költségek az alkalmazottak időarányos munkbére. melyet a rendelés feldolgozásával csomagolásával, postára adással töltenek). Kérjük tájékoztatásunk tudomásul vételét.

Bezár

Brandfashion.hu

Női ruha és cipő webáruház

Bezár

Sign in

Bezár

Kosár (0)

Cart is empty Nincs termék a kosárban.

Brandfashion.hu

Női ruha és cipő webáruház