Szállítás/Fizetés

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

 

Szállítási partnerünk a GLS Futárszolgálat.

Házhoz szállítás díja:

  • Webáruházunkban 50.000.-Ft FELETTI megrendelt teljes áras termékekre (kivétel, ha a rendelésben akciós termék is szerepel) ami ELŐRE UTALÁSSAL vagy BANKÁRTYÁVAL FIZETVE – INGYENES  kiszállítást biztosítunk
  • Banki Előre utalás és Bankártyás fizetés esetén 1.390.-Ft-ot számolunk fel.
  • Utánvétel esetén egységesen 1.990.-Ft-ot számolunk fel.

Amennyiben rendelésedet délután 15:00 óráig leadod, még aznap átadásra kerül csomagod a futárnak, amelyről emailben tájékoztatást küldünk neked. Az ezt követő 1-2 munkanap fogja a futár kézbesíteni neked a termékeket.

 

Választható fizetési módok

  • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor az azzal egyidőben megkapott díjbekérő tartalmazza a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés/közlemény rovatában. Az átutalás bankszámlánkon történő jóváírását követően adjuk át a terméket kiszállításra a futárszolgálatnak.
  • Bankkártyával történő fizetés:A kényelmes és biztonságos fizetést a BARION Payment Zrt. biztosítja, amely a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.A Vásárló elfogadja, hogy az Eladó a pénzügyi teljesítés igazolása érdekében átadja a Vásárló adatait a BARION ZRT. részére. A bankkártyával történő fizetés esetén Önt átirányítjuk a szolgáltató oldalára, kártya adatai és a pénzügyi tranzakció adatai a Szolgáltató részére nem hozzáférhetőek.
  • Utánvéttel történő fizetés:Utánvéttel történő fizetés esetén a szállítási adatait átadjuk a kiszállítást végző csomagküldő szolgálatnak, amely az Eladó nevében jogosult átvenni az áruk utánvéttel (ha felmerül szállítási költség) megnövelt ellenértékét. A fizetést készpénzben és bankkártyával is teljesítheti. Utánvétet ezen fizetési mód esetén nem számítunk fel.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Szállítási feltételek

Szállítási határidő

Személyes átvétel esetén: Előre utalással történő fizetésénél az ellenérték bankszámlára történő megérkezését követő, bankkártyával történő fizetés esetén a fizetést követő munkanaptól már átvehető üzletünkben a megvásárolt áru.

Házhoz szállítás esetén: Előre utalással történő, illetve bankkártyás fizetésnél a csomagot 48 órán belül átadjuk a kiszállítást végző futárszolgálatnak, a szállítási várható határideje a fizetés megtörténtétől számított 3-5 munkanap.

Üzletünkben személyesen történő átvétel esetén szállítási díjat nem számítunk fel.

Házhoz szállítás részletei

A webáruházunkon keresztül történő megrendeléseket kizárólag a MPL futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08-17óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fent megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

A csomag nyomonkövetésére a MPL rendszerében van lehetőség. A csomag kézbesítési információja a csomagfelvételt követő második munkanaptól kezdődően lehívható a www.gls-group.eu címen.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az Eladó ügyfélszolgálati adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Bezár

Brandfashion.hu

Női ruha és cipő webáruház

Bezár

Sign in

Bezár

Kosár (0)

Cart is empty Nincs termék a kosárban.

Brandfashion.hu

Női ruha és cipő webáruház